Poppy fra “Trolls” 2018-02-11

2018 ville jeg så gerne være Poppy fra filmen “Trolls”. Jeg prøvede at bruge de materialer jeg havde liggende i kælderen og det lykkedes at finde alt, undtagen filten til kjolen. Vi holder en stor fastelavnsfest hos os og det plejer at sprede glæde at de voksne også klæder sig ud.

Håret har jeg lavet i tyl. Jeg klippede en masse strimler af tyl og bandt dem om et elastikbånd.

Jeg ville helst have haft et par pink uld strømpebukser, men de var ingen steder at opdrive. Så jeg syede et par PVC gamacher, fordi det var det mest pink stof, jeg havde liggende.

Blusen er i meget elastisk flæsestof, som kan være lidt en udfordring at få flæserne til at vende den samme vej.

Jeg prøvede også at øve sangene fra filmen, men jeg er elendig til at huske tekster udenad. Så det blev ved forsøget.

Men jeg vandt min egen kostume konkurrence 🙂

Author: vibeke