Plisseret børnenederdel 2018-10-28

En af mine døtre ønskede sig en plisseret ternet nederdel. Jeg havde dette stof liggende. Det er uld. Så jeg udregnede et mønster og beregnede plisseernes dybde og bredde. Så gik jeg igang med at markere alle plisseerne og presse dem i form. Så kunne jeg huske at jeg i London havde lavet noget lignende og at jeg havde købt en spray der som jeg kunne fixere plisseerne til at blive i formen. Men det kunne jeg ikke finde i Danmark, så jeg endte med at bruge et husgeråd fra nettet, hvor de sagde man kunne fixere dem ved at spraye og presse dem i form. Det prøvede jeg og opnåede kun at mine knappenåle jeg havde i stoffet rustede og fik et underligt hvidt lag på dem. Fandt så ud af at det virker kun på kunststof. Men så besluttede jeg mig i stedet for ikke at bekymre mig om de holdt formen og bare glæde mig over at de sad flot ligenu. Så må vi se hvordan den ser ud efter vask. Hun elsker den. Den blev ligesom hun havde drømt om.

Author: vibeke