visc.dk logo

Havfruehalepunge

Her er et udvalg af punge, som kan købes på visc.dk.

Alle punge er unika og er udført af Vibeke Schou.

Du kan bestille varer og betale på følgende måde:

Overførsel til bankkonto (reg-konto) 5024 1162077. Varer fremsendes med posten som brev eller pakke, når beløbet er indgået på kontoen.

Man kan også efter aftale, afhente og betale for varer på markedet "Kunst i byen".

Send en mail til salg@visc.dk og aftal nærmere. Vare/varer fremsendes når beløb er indgået på konto.

pung Varenr. 1. Havfruehalepung (vareprøve). Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 100,00 kr.
pung Varenr. 2. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 4. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 5. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 6. Havfruehalepung (vareprøve). Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 100,00 kr.
pung Varenr. 7. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 8. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 9. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 11. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.
pung Varenr. 12. Havfruehalepung. Pungen er syet i ægte gedelæder og slangeskind. Den er foret og lukkes med en 9 cm smæklås. Designet og udført af Vibeke Schou. Pris: 150,00 kr.

Text, Photographs and Graphics Licenses: creativecommons.org
Copyright © 2003-2017 Vibeke Schou.